Kim i Kanye pred razvodom?
Kim Kardashian i Kanye West

Nakon sedam mjeseci braka

Kim i Kanye pred razvodom?

Iako su poznati par Kanye West i Kim Kardashian proširili vijest da rade na drugom djetetu, magazin InTouch prenosi da su ipak pred razvodom.

Poslednjih sedam mjeseci braka navodno su bili pakleni za Kim zbog opsesije repera da sve mora da iskontroliše, a kap koja je prelila čašu se desila na Dan zahvalnosti kada se Kim posvađala sa svojim suprugom. Navodno, reper nije prisustvovao porodičnoj večeri Kardashianovih, nego je otputovao u Pariz sa prijateljima.

“Kim je bila bijesna što je nju i njenu ćerku Nort Kanje ostavio za praznike i što je kod porodice morala da se pojavi sama”, rekao je izvor blizak paru za InTouch magazin.

Navodno, Kim je toliko bijesna da se već konsultovala sa advokatom oko razvoda.

 

(tracara.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.