Farel Vilijams dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih
Farel Vilijams

"Beskrajno zahvalan"

Farel Vilijams dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih

Američki muzičar Farel Vilijams u četvrtak je svečano otkrio svoju zvijezdu na famoznom Bulevaru slavnih u Holivudu.

Domaćica ceremonije, koja je održana u veseloj atmosferi, bila je poznata američka TV voditeljka Elen Dedženeris.

"Farel je genije, njegova muzika je uticala na živote ogromnog broja ljudi", izjavila je zvijezda malog ekrana, opisujući popularnog pjevača kao "divnu dušu".

Vilijams, poznat kao pjevač hita "Get Lucky" grupe Daft Punk i zarazne pjesme "Happy", kompozitor pjesme "Blurred Lines" koju izvodi Robin Tike i koautor numere "Rock Your Body" Džastina Timberlejka, rekao je da je "beskrajno zahvalan" na ovom priznanju.

"Ja, koji sam rođen u Virdžinija Biču, nisam imao pojma gdje će me ljubav za muziku odvesti", naveo je četrdesetjednogodišnji muzičar, koji se posebno zahvalio svojim profesorima iz mladosti jer su "prepoznali iskru talenta" u njemu.

Organizatori su odali Vilijamsu priznanje za humanitarni rad kroz fondaciju "From one hand to another" koju je osnovao kako bi pomogao siromašnoj djeci da steknu obrazovanje.

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.