Kendra Vilkinson: Dostavljala sam pice, a onda sam poželjela da budem striptizeta!
Kendra Vilkinson

Plejboj zečica

Kendra Vilkinson: Dostavljala sam pice, a onda sam poželjela da budem striptizeta!

Kendri Vilkinson dosadio je posao dostavljačica pice, pa je jednog dana odlučila da bude striptizeta. Jednog jutra ustala je i odlučila da želi da se skida pred ljudima. Kaže da je plesom zarađivala kao nikad u životu.

Pred kamerama rijalitija "I'm a Celebrity...Get Me Out of Here" ispričala je mnoge "sočne" detalje iz svog privatnog života.

Pričala je o seksu s Hjuom Hefnerom (88), o problemima u braku sa Henkom Basketom (32), o prošlosti i eksperimentisanju sa drogama, ukratko - nema toga što nije ispričala kako bi gledaocima bila što zanimljivija.

Kendra Vilkinson je sad ispričala kako je prije nego je postala jedna od djevojaka koje žive u Plejbojevoj vili, šest mjeseci radila kao striptizeta.

"Jednom sam dobila čak 4.000 dolara samo ako bih veče presjedila pored jednog muškarca. Seksa nije bilo", ispričala je Kendra dok se izvijala i isticala obline ispod vodopada.

Tokom šest mjeseci koje je provela radeći u striptiz klubu, Kendra je zaradila pola miliona dolara. "Radila sam kao dostavljačica pice i imala posao u zubnoj ordinaciji. Jednog sam se dana probudila i rekla sama sebi da želim da  budem striptizeta. Imala sam 18 godina", dodala je Kendra.

Kaže da je pozvala striptiz klub koji je bio najbliže njenom stanu i pitala ih kako se postaje striptizeta. Došla je u klub , kako kaže, hodala oko šipke, skidala se i muškarci su je obasipali novcem .

"Bilo je zaista lako. Zaradila sam bez da sam se uopšte mučila", rekla je Kendra, prenosi Kurir.

kendraihjuhefner

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.