Lepa Brena se pretvorila u Josipu Lisac (FOTO)
Lepa Brena kao Josipa Lisac

Imitirala legendarnu hrvatsku pjevačicu

Lepa Brena se pretvorila u Josipu Lisac (FOTO)

Za potrebe emisije “Fantastic šou” Lepa Brena se transformisala u jednu od najboljih jugoslovenskih pjevačica svih vremena Josipu Lisac, a vi sami procijenite koliko je bila uspješna.

Za potrebe emisije “Fantastic šou” Lepa Brena se transformisala u jednu od najboljih jugoslovenskih pjevačica svih vremena Josipa Lisac, a vi sami procijenite koliko je bila uspješna.

 
Foto: Instagram/lepabrenaa

Foto: Instagram/lepabrenaa

Brena se zaista potrudila da u potpunosti “uskoči” u zadati lik, pa se kao i Josipa, na sceni pojavila u ektravagantnoj haljini dugoj 15 metara.

 

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.