Gogi sijeku struju zbog velikog duga
Goga Sekulić

Nije plaćala

Gogi sijeku struju zbog velikog duga

Goga Sekulić je u sporu sa elektroprivredom Srbije i uskoro bi mogla ostati u mraku jer nije izmirila račun za struju od 250.000 dinara.

Pjevačica posljednjih godinu dana ne plaća račune „Elektroprivredi Srbije“, a nedavno je dobila opomenu pred isključenje električne energije. Sekulićeva nema namjeru da plati račun za struju u stanu od 40 kvadrata u Ulici Dimitrija Tucovića jer sumnja da postoji nezakonita potrošnja.

- Goga se iznenadila kad je u poštanskom sandučetu našla ogroman račun za struju, a nedavno i opomenu pred isključenje. Odmah se obratila predsjedniku skupštine stanara jer je posumnjala da joj se neko prikačio na brojilo. Saznala je da su i ostali stanari u istom problemu, pa je odlučila da podnese tužbu protiv N. N. lica - priča dobro obaviješten izvor, prenosi portal Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.