Madonna je zaštitno lice za Versace 2015 (FOTO)
Madonna

Po četvrti put

Madonna je zaštitno lice za Versace 2015 (FOTO)

Madonna je po četvrti put zaštitno lice modne imperije Versace.

Nakon što su u toku prošlog vikenda procurile dvije nove pjesme, pop kraljica se našla i na naslovnoj strani Interview magazina i kao da to nije dovoljno, objavljeno je da će pmadona3

Donatella je bila prilično kratka sa odgovorom na pitanje zašto je izabrala Madonnu rekavši “Ona je sama svoj gazda, uzor koji prikazuje ostalim ženama na svijetu kako možemo da radimo šta god mi želimo i da dobijemo šta želimo i da tako možemo živeti cio život, bez ikakvih kompromisa.” 

madona2

Fotke su radili duo Mart & Marcus koji su sa Madonnom sarađivali više puta, kao i poslednji put za naslovnu stranu Interview magazina. Na fotkama za promociju nove kolekcije, pjevačica izgleda besprekorno iako ima 56. godina.

madona1

Sve fotografije će se naći na bilbordima širom svijeta i u magazinima sledeće godine na proljeće, a poseban editorijal će biti predstavljen u Vanity Fairu na čak dvanaest strana, kao i u francuskom, italijanskom i američkom Vogueu.

Podsjećanja radi, Madonna je 1995. uradila dvije kampanje za Versace, a treću je uradila 2005. godine.

 

 

(tracara.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.