Mia: Batine me neće zaustaviti!
Mia Borisavljević

Prijavila bivšeg momka

Mia: Batine me neće zaustaviti!

Pjevačica Mia Borisavljević govori o batinama koje je dobila od bivšeg momka.

Prije nekoliko dana, pjevačica Mia Borisavljević prijavila je policiji bivšeg momka Nikolu Minića koji ju je pretukao, a sada otkriva da "pokušava da ne razmišlja o svemu što se dogodilo"

"Neće mene batine i nasilje zaustaviti", rekla je pjevačica "Blicu". "Dajem sve od sebe da budem srećna i ne razmišljam o tome što se desilo. Spremam se za ulazak u Novu godinu i od Deda Mraza sam poželjela upravo da mi podari više sreće, a i sama ću se potruditi da poradim na tome", otkrila je pjevačica.

Miu je prije desetak dana Nikola Minić sačekao ispred zgrade u kojoj živi, nasilno ušao u njen automobil i pretukao je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.