Fifti Sent sa svog računa ne može da podigne ni 50 centi

Zamrznuti bankovni računi

Fifti Sent sa svog računa ne može da podigne ni 50 centi

Iako je magazin Forbs procijenio bogatstvo repera Fifti Senta na 140 miliona dolara, ipak reper nema pristup ovim milionima.

Reper Fifti Sent ne može da raspolaže svojim bogatstvom jer su mu sredstva na privatnom bankovnom računu zamrznuta, prenosi Blic.

On je, sudskom odlukom dužan da plati nevjerovatnih 17,2 miliona dolara kompaniji "Sleek Audio" koja ga je optužila da je ukrao njihov dizajn i koristio ga na "svoju ruku".

Kako je sud presudio u korist kompanije, reper je dužan da isplati izrečeni novac. Međutim, on to nije učinio pa su mu sredstva na privatnom bankovnom računu zamrznuta. 

Ipak, Fifti Sent nije ostao potpuno bez novaca jer mu poslovni bankovni račun nijesu zamrznuti, otkrio je izvor blizak pjevaču za TMZ.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.