Pogledajte koliko se Ilma promijenila od učešća u
Ilma Karahmet

Poslije osam mjeseci

Pogledajte koliko se Ilma promijenila od učešća u "X Faktoru"! (FOTO) (VIDEO)

Od finala muzičkog takmičenja "X Factor" prošlo je osam mjeseci, pogledajte koliko se promijenila najmlađa učesnica Ilma Karahmet.

Kada se kao 13-godišnja djevojčica pojavila na audiciji muzičkog takmičenja "X Factor", Ilma Karahmet je preko noći postala dijete-zvijezda.
Njen razvoj u muzičkom takmičenju pratili su milioni gledalaca u našem regionu i mnogima je bila miljenica, ali je u samoj završnici izbačena iz emisije, što je izazvala brojne kontraverze, prenosi portal Alo.

No, iako joj nije bilo drago zbog toga što je eliminisana iz takmičenja zbog svojih godina, Ilma je ubrzo nastavila sa svojim školskim aktivnostima.
Od finala je prošlo osam mjeseci, a vi u našoj galeriji pogledajte da li se Ilma promijenila od tada. Ipak je ona u tinejdžerskim godinama, kada mnoga djeca doživljavaju svoje najveće vizuelne transformacije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.