Bora već 10 dana u bolnici zbog upale pluća
Bora Đorđević

Oporavlja se polako

Bora već 10 dana u bolnici zbog upale pluća

Pjevač i vođa grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević već desetak dana se nalazi u bolnici zbog upale pluća.

 Slavni srpski roker se sada dobro osjeća i ovih dana bi trebalo da bude pušten kući, piše Alo.

- Sada sam savim dobro i uskoro ću izaći iz bolnice - rekao je u nedelju u kratkom telefonskom razgovoru za "Novosti" Đorđević. - Imao sam komplikovanu upalu pluća, pa sam zbog toga morao da budem hospitalizovan, ali sada je sve u redu.

Zbog Borinih zdrvastvenih problema, "Riblja čorba" je bila prinuđena da otkaže nekoliko nastupa, ali čim izađe iz bolnice i potpuno se oporavi, legendarni srpski rokeri nastavljaju sa koncertnim aktivnostima.

Inače, Bora Đorđević, koji se prije nekoliko dana oglasio saopštenjem u kojem je naveo da više neće biti član nijedne političke partije, prije dvije nedelje je postao deda. Njegova ćerka Tamara rodila je sina.

- Dobio sam unuka koji se zove Petar - ističe ponosno Bora. - Zbog problema sa upalom pluća još ga, nažalost, nijesam vidio.

Jedva čekam da izađem iz bolnice i da vidim bebu i ćerku Tamaru.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.