Ešton Kučer uči ruski jezik zbog kćerke
Mila Kunis i Ešton Kučer

Što se mora nije teško

Ešton Kučer uči ruski jezik zbog kćerke

Američki glumac Ešton Kučer pohađa časove ruskog jezika kako bi se sporazumio sa svojom kćerkom rođenom u vezi s Milom Kunis.

Glumica, koja je u septembru rodila ćerku Vajat Izabelu Kučer, izjavila je nedavno da je od svojih roditelja zatražila da se bebi obraćaju isključivo na ruskom jeziku.

Tom zahtjevu nije izostavljen ni njen vjerenik Kučer, koji već šest mjeseci pohađa časove ruskog kako bi mogao da se sporazumije s ćerkom, piše Alo.

Kučer i Mila Kunis su se vjerili u februaru ove godine poslije Kučerovog razvoda s Demi Mur s kojom je bio u braku skoro osam godina.

Tokom braka, Kučer i poznata glumica osnovali su Fondaciju za borbu protiv seksualne eksploatacije djevojčica širom svijeta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.