Oni su najsrećniji muškarci na svijetu(FOTO)
Džejson Statam i Rozi Hanington Vajtli

Evo i zbog čega

Oni su najsrećniji muškarci na svijetu(FOTO)

Supermodele koji rade reviju za liniju donjeg veša "Viktorija sikret" od milošte nazivaju "anđelima" a ovo su njihovi frajeri.

Džošua Kušner i Karli Klos

Džošua Kušner, mladi preduzetnik i super model Karli Klos su u vezi od 2012. godine. Karlin  dečko je odrastao u Nju Džersiju i njegov otac se bavi nekretninama. Završio je poslovnu školu na Harvardu a trenutno radi u jednoj investitorskoj firmi. Džošua potiče iz moćne američke porodice a njegov brat je oženjen za ćerku Donalda Trampa, Ivanku.

Herman Nikoli i Džoan Smols

Bernard Smit i Džoan Smols zajedno su već pet godina. Bernard je preduzetnik koji je osnovao popularno odmaralište za modele “Modellounge NYC”. Smolsova je veoma otvorena kada priča o svom izabraniku i opisuje ga kao savršenog.

Daucen Kros i DJ Džejms

Di džej Džejms i model Daucen Kros u braku su već tri godine i imaju dvoje djece. Muž prelijepe manekenke je poznati di džej i reper iz Holandije, a par je prvo dijete dobio nakon vjenčanja, a drugo ove godine. Daucen često postavlja porodične fotografije na Instagram, a vrijeme provode na relaciji Njujork- Amsterdam.

Magdalena Frakoviak I Danijel Kavali

Model Magdalena Frakoviak i Danijel Kavali zabavljaju se tek koji mjesec, a već su postali jedan od najpopularnijih poznatih parova. A kako i ne bi kada je ona prelijepi Viktorijin anđeo, a on sin poznatog italijanskog dizajnera Roberta Kavalija.

Džejson Statam i Rozi Hanington Vajtli

Džejson Stetam i Rozi Hanington Vajtli su par navikao na slavu. Stetmam je poznati glumac koji je igrao u filmovima “The Expendables”, “Revolver”, i “Snatch”. Iako je razlika u godinama između njih pozamašna (20 godina), ovaj par funkcioniše stabilno već četiri godine.

Kejleb Folovil i Lili Oldridž

Lili Oldridž udata je za Keleba Folovila, frontmana grupe "Kings of Leon". Par se upoznao 2007. na festivalu "Coachella" i zaljubio. Danas imaju i kćerkicu Diksi Prl.

Tom Brejdi I Žizel Bunšen

On je jedan od najboljih kvoterbekova američke nacionalne fudbalske lige, a ona je godinama najplaćenija manekenka svijeta. Prijatelji su im ugovorili sastanak na slijepo 2006. godine i od tada su nerazdvojni. Ove godine proslavili su pet godina braka i imaju dvoje djece.

Behati Prinslo i Adam Levin

Behati Prinslo ove godine je je izgovorila sudbonosno "da" 10 godina starijem pjevaču Adamu Levinu. Par se vjenčao u Meksiku pred prijateljima I porodicom , a na medeni mjesec proveli su u Južnoj Africi. 

Izvor: Blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.