Poslije sprdnje, Kim koriste u edukativne svrhe! (VIDEO)
Kim je postala i edukativna

Niki Minaž oponašala starletu

Poslije sprdnje, Kim koriste u edukativne svrhe! (VIDEO)

Niki Minaž je u subotnjem večernjem šou 'Saturday Night Live' oponašala Kim Kardašijan.

Minaž, koja se pojavila u emisiji kao muzička gošća odlučila je da se oproba i u glumi pa je u kratkom skeču voditelju objasnila način na koji su nastale provokativne fotografije za "Paper Magazine".

Našalila se da su ljudi, koji su radili fotografije, zaboravili da stave pravu pozadinu tokom koje se sve odvijalo.

Pokazali su obje gole fotografije Kim Kardašijan, ali s Nikinom glavom. Tako su podigli svijest o posjetu ginekologu kao i problemima sa obrazovnim sistemom.

(vestionline)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.