Poznati reper ubio suprugu pa onda i sebe!  (FOTO)
Erl Hajs

Tragedija koja je šokirala Holivud

Poznati reper ubio suprugu pa onda i sebe! (FOTO)

Poznati reper Erl Hajs, upucao je suprugu, glumicu Stefani Mozli, da bi potom digao ruku i na sebe.

Reper je upucao svoju suprugu nakon svađe juče ujutru u luksuznom apartmanu Palaco Ist u Los Anđelesu, da bi potom pucao u sebe.

Svjedoci kažu da se čulo desetak pucnjeva. Erl je sve vrijeme bio na video vezi sa svojim prijateljem bokserom Mejvederom, kada se incident desio. Flojd Mejveder smatra se ključnim svjedokom.

erl

Stanovnici luksuzne zajednice su potpuno šokirani događajem, naročito jer tu žive velike britanske zvijezde kada odsjedaju u Holivudu. Među njima su Brend Rasel, Tom Evans i Bruno Tonioli.

Ova tragedija potresla je Holivud, budući da su mnoge zvijezde bile bliske sa glumicom.

stefanimozli

Stefani je poznata po ulozi u Sumrak sagi.

 

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.