Amal Alamudin pokazala trudnički stomačić? (FOTO)
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Los Anđeles

Amal Alamudin pokazala trudnički stomačić? (FOTO)

Amal i Džordž Kluni posjetili su restoran "Soho" u Los Anđelesu. Ali večera nije bila najvažniji događaj jer je gospođa Kluni pokazala je stomačić za koji se pretpostavlja da je trudnički

Amal Kluni je veoma vitka, pa stomak koji je pokazala sinoć u Los Anđelesu, ne može da se poveže sa viškom kilograma, piše Blic Žena.

amal1

Par se prije nekoliko mjeseci vjenčao u Veneciji, a vjenčanje je bilo pravi medijski spektakl. Amal je za tu priliku promijenila četiri haljine, a ni Kluni izborom odijela nije zaostajao u eleganciji.

Najveća glumčeva ljubav, kako je Džordž Kluni nazvao Amal, promijenila je život holivudskog zavodnika, a rođenje bebe bilo bi najveći preokret u njihovoj vezi, prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.