Za njima biste se sigurno okrenuli (FOTO)
Isis King

Ko bi rekao da su bile muškarci

Za njima biste se sigurno okrenuli (FOTO)

Svi smo ispratili transformaciju Andreje Pejić, ali da li ste znali da su i ove seksi cice koje gledamo na naslovnicama i pistama zapravo rođene kao muškarci? Predstavljamo vam najljepše.

Manekenka srpskog porijekla je dugo radila kao androgini model, pa se tako mogla vidjeti kako na muškim, tako i na ženskim modnim revijama. Ona je nedavno otišla na operaciju promjene pola i postala žena.

andrejapejic

Lea T. 

Lijepa Brazilka se rodila kao Leandro Kerezo 1981. godine, ali to je nije sprječilo da danas postane jedna od najpoznatijih transseksualnih modela. Ona je čak postala i muza kompanije "Živanši".

lea

Isis King

Isis se rodila kao Darel Vols, a pažnju na sebe je skrenula takmičenjem u emisiji "Američki supermodel". Učestvovala je u čak dvije sezone ovog takmičenja.

isis

Klaudija Kiarez 

Teško je povjerovati da se ova dama zapravo rodila kao muškarac i to ju je koštalo izbacivanja iz emisije "Američki supermodel". Međutim, ona je osvojila tu titulu u takmičenju za transseksualne modele i danas aktivno radi kao model.

klaudijakiarez

Florencija De La V

Argentinska ljepotica se rodila kao Karlos Trinidad, a na kraju je postala najpoznatija transseksualna glumica na svijetu. Ona je trenutno srećno udata i majka je blizanaca koje je dobila putem surogat majke.

florencija

Karolin "Tula" Kosi 

Karolin se rodila kao Beri Kenet Kosi, a stiže iz Engleske, te je izuzetno prepoznatljiva u svijetu mode. Ona se čak pojavila i u filmu o Džejms Bondu "The living daylights", a pozirala je i za Plejboj.

tula

Roberta Klose

Brazilska manekenka je prva transseksualka koja je pozirala za brazilsko izdanje magazina Plejboj. Nakon što je obavila operaciju promjene pola, uspjela je da osvoji i titulu najljepše Brazilke.

roberta

Malika

Malika je najpoznatija indijska transseksualka, koja se podvrgnula brojnim operacijama kako bi u potpunosti postala žena.

malika

 

(24 sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.