Anđelina Džoli je luda, razmažena i netalentovana!
Anđelina Džoli

Producent Skot Rudin o glumici

Anđelina Džoli je luda, razmažena i netalentovana!

Objavljivane mejlova koje su razmjenjivali najuticajniji holivudski producenti pokazuje kakvo mišljenje oni imaju o Anđelini Džoli koju su, između ostalog, nazvali netalentovanom glumicom s ogromnim egom!

Kada je u javnost procurila prepiska producenta Skota Rudina i jedne od čelnica kompanije “Sony Pictures” Ejmi Paskal, tabloidi su se dokopali gomile prljavog veša.

Tako je, na primjer, Rudin častio Anđelinu raznim, ne baš pohvalnim imenima.

- Kada se zna da se radi o ludoj ženi sa nevjerovatnim egom, ne znam kome bi palo na pamet da je angažuje! Ona je minimalno talentovano razmaženo derište, koja na setu ne radi ništa i kojoj je najvažnije da režira još neki film. Ona je samo poznata ličnost i to je sve, i svako ko to ne vidi je u velikoj zabludi – napisao je Skot Rudin o Anđelini Džoli.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.