Sinanu žena zabranila da se druži sa Džejom!
Sinan i Sabina Sakić

Vodi glavnu riječ

Sinanu žena zabranila da se druži sa Džejom!

Da supruga Sinana Sakića Sabina vodi glavnu riječ u njihovoj kući, pokazalo se i u slučaju pjevačevog druženja sa Džejom Ramadanovskim.

Naime, zbog problema koji Džej ima sa alkoholom, Sabina je Sinanu zaprijetila da ne smije više da se druži i viđa sa kolegom, jer loše utiče na njega. Kako saznaje Alo, njih dvojica znaju da se nađu i da popiju malo više, a Sabina je očigledno riješila da stane tome na put.

"Već izvjesno vrijeme Sinan ne pije alkohol, i to zahvaljujući supruzi Sabini, koja je najveći protivnik žestokog pića. Međutim, ona se ozbiljno zabrinula za zdravlje svog supruga kada ga je u nekoliko navrata vidjela kako se opija sa kolegom Džejom. Opšte je poznato da su njih dvojica često sjedali u kafanu u podne, a da je napuste, vidno pripiti, u isto vrijeme dan kasnije, što je Sabini posebno smetalo.Kako su imali običaj da se ovako često druže, Sinanova supruga Sabina se usprotivila njihovom druženju i opijanju", izjavio je dobro obaviješten izvor.

"S obzirom na to da je Ramadanovski postao zavisnik o alkoholu, Sinanova supruga zabranila je bilo kakvo druženje sa njim jer ne želi da Sinan ide njegovim stopama. Svaki put kada bi ga Ramadanovski zvao, Sinan je imao opravdanje zašto ne može da dođe, što je Ramadanovski vrlo brzo shvatio i prekinuo svaki kontakt s njim", ispričao je izvor.

Kako bi provjerili ove navode redakcija portala Alo je kontaktirala aktere priče, ali su do zaključenja ovog broja ostali nedostupni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.