Dragana Mirković rasplakala Eminu Jahović
Emina Jahović

Iznenadila je dolaskom

Dragana Mirković rasplakala Eminu Jahović

Pop pjevačica Emina Jahović upriličila je sinoć u jednom beogradskom hotelu promociju spota za novu pjesmu „Ne plašim se“, koja je posvećena ženama žrtvama porodičnog nasilja

Poznatu tursku snajku je tom prilikom iznenadila koleginica Dragana Mirković, koja je doletjela direktno iz Beča kako bi joj pružila podršku. Kad je Emina ugledala folkerku, bukvalno su joj krenule suze na oči, budući da njen dolazak nije očekivala.

dragana

- Nova pjesma je namijenjena svim ženama koje na bilo koji način nepravedno trpe nasilje. Nažalost, toga je sve više, i tome treba stati na put - poručila je Emina.

Jahovićeva nije krila oduševljenje što je njenu promociju uveličala i popularna Pinkova zvjezdica Anastasija Rilak, koja je s njenom pjesmom „I da mogu“ uspješno nastavila takmičenje u ovom dječjem šou-programu na ružičastoj televiziji. Gala promociji prisustvovao je i Sergej Ćetković, kao i mnogi drugi, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.