Aca Lukas i Ivan Ivanović: Televizije šteluju rejtinge
Aca Lukas i Ivan Ivanović

Priča o lažnim rezultatima gledanosti

Aca Lukas i Ivan Ivanović: Televizije šteluju rejtinge

Na snimanju emisije „Snaga oktana“,na televiziji Hepi, još priča o lažnim rezultatima gledanosti

Gostujući u emisiji „Snaga oktana“, na Hepi televiziji, Ivan Ivanović i Aca Lukas, složili su se da se u Srbiji namještaju rejtinzi televizija i podigli glas protiv toga.

- Odavno tu nešto nije kako treba – rekao je Ivan Ivanović. - Otkriće se ko tu šta radi, ali nije normalno da rejting moje emisije bude najniži, kad dovedem ekskluzivnog gosta. Jasno je da se tu namješta.

Slušajući Ivanovića, folker Aca Lukas složio se sa tim,rekavši:
- Rejtinzi nisu tačni i kad bismo se vodili time, sve bi bilo pogrešno. Za mene je rejting ko me sluša, a to nije mali broj. 

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.