Pjevačica  Dona Ares nastavlja sa primanjem hemoterapije
Dona Ares

Hrabra i borbena

Pjevačica Dona Ares nastavlja sa primanjem hemoterapije

Pjevačica Dona Ares koja se već duže vrijeme hrabro bori sa opakom bolešću otkrila je najnovije vijesti o svom liječenju.

Naime, iako nije bilo planirano, pjevačica će nastaviti sa primanjem hemoterapije, što je u srijedu napisala i na svom Fejsbuk profilu:

"Hvala Bogu pa dobro podnosim i treću… Prva krizna sedmica prolazi, a onda me čekaju ne jedna nego najmanje još tri hemoterapije… To je najnovija vijest… Dakle, za početak 6 ciklusa hemoterapije. Biće pletenja i riba i ribica. Volim vas!", napisala je Dona, aludirajući na način kako krati vrijeme dok se bori sa bolešću, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.