Ceca  priredila iznenađenje Veljku za rođendan
Svetlana Ceca Ražnatović i Veljko

Raznježila mnoge zvanice

Ceca priredila iznenađenje Veljku za rođendan

Svetlana Ražnatović svom sinu povodom proslave punoljetstva priredila je iznenađenje koje je raznježilo mnoge zvanice.

Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović glamuroznom žurkom proslavio je svoj 18. rođendan. Ceca je otkrila ko je zapravo bio zadužen za organizaciju proslave kao i kakvo iznenađenje je pripremila svom sinu, prenose Novosti.

- Nedavno sam gledala video snimke kada je Veljko bio mali i rekla sam: Bože, kako je brzo prošlo. Trudila sam se da im pružim sve što sam mogla, jer su odrastali sa velikim hendikepom. Oni se sjećaju svog oca, ali ga nijesu dobro upoznali, bili su mali, Veljko je imao tri, a Anastasija godinu i po - ispričala je Ceca u emisiji Exkluziv i otkrila ko je bio zadužen za organizaciju glamurozne zabave.

- On se nije bunio i nije ništa tražio. Ja sam sve organozovala od benda do prostora, on je trebalo samo spisak gostiju da mi dostavi i to je uradio dva dana prije zabave. Eto koliko se angažovao - rekla je Ceca i još otkrila kakvo mu je iznenađenje priredila.

- Napravila sam malo iznenađenje Veljku, to je film od njegovog rođenja do danas. Mogu vam reći da je bilo jako emotivno, mnogi su zaplakali, ali nijesmo išli na patetiku. Bilo je tu i lijepih i ružnih trenutaka, ali to je život - rekla je Ceca.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.