Avril Lavinj: Ja sam bolesna, molite se za mene!
Avril Lavinj

Traži podršku obožavalaca

Avril Lavinj: Ja sam bolesna, molite se za mene!

Avril Lavinj (30) već duže vrijeme se ne pojavljuje u javnosti, a tek prije dva dana otkrila je zbog čega je nema pred kamerama, kao ni na sceni.

Slavna pevačica napisjala je na Tviteru da je bolesna, ali je za sebe zadržala o kojoj bolesti je riječ. Na taj korak odlučila se zbog mnogobrojnih fanova. Iako je dosad ćutala, prije dva dana oglasila se na Tviteru jer ju je jedan obožavalac pitao zašto ne izdaje ništa novo kad su prošle dvije godine otkako je snimila posljednji album.

Zabrinuti

- Hej, Av! Prošle su dvije godine otkako si objavila svoj posljednji album. Jesi li u studiju i radiš li nešto novo? Zabrinuti smo za tebe - napisao joj je fan.

Avril mu je ubrzo odgovorila.

- Osjećam se loše jer svojim obožavaocima nisam objasnila zbog čega sam već neko vrijeme odsutna sa scene i iz medija. Nisam najbolje. Imam zdravstvenih problema. Molite se za mene - napisala je pjevačica.

Podrška sa svih strana

Tad su uslijedile riječi podrške, a ona se svima zahvalila.

- Nedostajete mi - poručila je ona svim poštovaocima njene muzike.

Kanadska pjevačica ima podršku članova svoje porodice i prijatelja, koji je bodre da istraje u svojoj borbi za ozdravljenje, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.