Anđelina Džoli ima ovčije boginje
Anđelina Džoli

Los Anđeles

Anđelina Džoli ima ovčije boginje

Anđelina Džoli zbog bolesti neće prisustvovati premijeri svog novog filma "Unbroken" koja je zakazana za ponedjeljak, 15. decembar u Los Anđelesu, prenosi AP.

Iz kuće Universal Pictures je saopšteno da Džolijeva boluje od blagog oblika varičela (ovčije boginje) i da neće javno nastupati narednih dana kako bi promovisala film čiju režiju potpisuje.

Iz tog studija je saopšteno da će Džolijevu na premijeri predstavljati njen suprug Bred Pit i djeca i dodaju da je poznata glumica dobro raspoložena.

Ona je svojim fanovima preko Jutjuba rekla da joj film mnogo znači i dodaje da će "sjediti kod kuće, češati se i misliti na njih". 

Ne mogu da vjerujem, ovaj film mi toliko znači, ali takav je život šta da se radi", kaže poznata glumica u videu. 

Vijest o bolesti glumice se pojavila nekoliko dana pošto su u javnost izašli hakovani mejlovi producentske kuće Sony Pictures koji otkrivaju prepisku između kompanije i rešisera Skota Rudina koji nije imao lijepe riječi za Džolijevu.

Naime, Skot je u prepisci sa tom kompanijom glumicu nazvao "netalentovanim i razmaženim derištem". 

U filmu "Unbroken" čija se radnja dešava tokom Drugog svjetskog rata glavnu ulogu igra engleski glumac Džek O"Konel koji tumači lik Louisa Zamperinija.

Riječ je o adaptaciji bestselera mlade književnice Laure Hilenbrand "Seabiscuit: An American Legend", priče o Zamperiniju, poručniku oružanih snaga za vrijeme Drugog svjetskog rata. Taj ratni heroj pristupa vojsci poslije ucešća na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. godine, piše Tanjug.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.