Seka Aleksić dobila glavnu ulogu u filmu
Seka Aleksić

Pjevačica ponovo na velikom platnu

Seka Aleksić dobila glavnu ulogu u filmu

Nakon filma “Mi nismo anđeli 3”, gdje je glumila pjevačicu Smokvicu, folk zvijezda Seka Aleksić dobila je glavnu ulogu u filmskom ostvarenju koje će režirati Božidar Boža Nikolić. Kako “Alo!” saznaje, Seka će se naći rame uz rame sa eminentnim glumcima iz cijelog regiona, poput Sergeja Trifunovića iz Srbije, Tarika Filipovića iz Hrvatske, ali i mnogima iz Bosne i Hercegovine.

- O Seki su dugo razmišljali i prije nekoliko dana su se čuli i pričali o glavnoj ulozi u komediji, a igraće veliku pjevačku zvijezdu, zajedno sa Sergejem Trifunovićem, koji joj je ujedno i partner u ovom filmskom ostvarenju.

Opšte je poznato da se Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju. S obzirom na to da se radi o komediji, scene će biti vickaste i smiješne, pa će publika Seku Aleksić moći da vidi i u drugom svjetlu - kaže dobro obaviješten izvor.

- Reditelj Boža Nikloć i scenarista Enver Puška su se vodili željom da od ovog projekta naprave holivudsku priču jer će ovo prije svega biti muzički film u kojem će se pojaviti mnoštvo najpoznatijih glumaca i pjevača iz cijelog regiona. Kako sada stvari stoje, ekipa glumaca je spremna, a prva klapa pašće početkom sljedeće godine - ispričao je izvor koji je odlično upućen u cijelu situaciju.
Kako bi provjerili vjerodostojnost izvora redakcija  portala Alo je pozvala Seku Aleksić, ali je ona bila nedostupna za komentar.

Bred Pit debitovao kod Nikolića!

Svojevremeni neočekivani dolazak slavnog holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita u humanitarnu misiju u Bosni i njihov kratki predah u Bečićima stavili su režisera Božidara Nikolića u centar pažnje srpske javnosti. Jer upravo je on kao režiser filma “Tamna strana sunca” dodijelio prvu filmsku ulogu budućoj velikoj holivudskoj zvijezdi Bredu Pitu. Inače, on je radio ostvarenja “Balkanski špijun”, “Tri karte za Holivud”, “U ime oca i sina”, “Jednog lijepog dana”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.