Bebi Dol otkrila zašto se udala tek u šestoj deceniji
Bebi Dol

Iskrena

Bebi Dol otkrila zašto se udala tek u šestoj deceniji

Pjevačica Bebi Dol (52), koja se tajno vjenčala krajem septembra, otkrila je da se braka plašila zbog trauma iz djetinjstva, jer su se njeni roditelji razveli i to je uticalo na njenu odluku da tek sad stane na ludi kamen, prenosi Stil portal.

"Mogla sam ja da se udam i sa 20 godina, ali nisam htjela da se razvodim. Moji roditelji su se razveli i to je mnogo uticalo na mene. Sa 20 godina sam već imala dosta obaveza, nije da nisam imala partnera, ali odlazila sam čim u vezi nema puno poštovanja" - započela je Bebi, a onda objasnila i kako se odlučila da ipak kaže sudbonosno Da.

"Prije dvije godine upoznala sam svog sadašnjeg muža, on je pisac. Jedno vrijeme nismo imali kontakt, ali zapamtila sam ga. Kada smo se napokon čuli rekao mi je da mu je to bilo najdužih mjesec dana čekanja" - rekla je pjevačica, a onda se Snežana Đurišić ubacila, pitavši je po čemu je to zapamtila svog muža.

"Po rukama sam ga zapamtila", bila je kratka Bebi Dol.

"On me pitao da započnemo zajednički život, ja sam pristala, što da ne. Krišom je organizovao i ceremoniju, rekao mi je danas da se sutra vjenčavamo" - ispričala je Bebi u emisiji Magazin In, koja se na svom tajnom vjenčanju pojavila kada je sve bilo organizovano, a na kraju je imala poruku za sve neudate žene:

"Preporučujem svim damama strpljenje i vjeru" - zaključila je pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.