Džej Lo i sa 45. godina izgleda savršeno
Dženifer Lopez

Otkrila planove za 2015.

Džej Lo i sa 45. godina izgleda savršeno

Nema sumnje da će Dženifer Lopez (45) i ubuduće biti na vrhu svjetske muzičke scene. U januarskom broju magazina "Self" otkrila je planove za 2015, ali i pokazala sjajan izgled, Džej Lo je okrenula vrijeme u svoju korist, pa godine rade za nju, piše Ženablic.

A kad se otvori magazin, naiđe se na seriju njenih fotografija, Dženifer u bijelom i u modelima "AQ/AQ", spremna je za sve izazove.

- Uvijek ima nove, zanimljive odjeće koju možete da nosite. Nije važno da li odjeća nosi potpis " Top Shop" ili "Forever 21". Važan je stil, pronađete ono što je za vas i to nosite. Nije nimalo važno da li imate dizajnersku garderobu ili odjeću iz obične prodavnice- rekla je Dženifer.

Praznike očekuje sa velikim nestrpljenjem. Božić će provesti kod kuće sa djecom, a ubzo nakon toga vratiće se obavezama.

- Za Novu godinu ću raditi, biću zauzeta tokom praznika, ali to mi se i dopada- poručila je.

jenifer

Ćerki Emi i sinu Maksu priprema posebne poklone.

- Moj sin je opsjednut kompjuterima i igricama, o njima zna mnogo više od mene, a ćerka mi je poručila: "Želim blještavi lak za nokte"- otkrila je pjevačica.

U novoj sezoni "Američkog idola", koja će početi 7. januara, Dženifer će zauzeti ulogu sudije, pored Harija Konika Juniora, Kita Urbna i Rajana Sikresta. Po njoj biće to zanimljiva  grupa sudija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.