Maja Marijana: Hoću Mladenu da oduzmem ćerku!
Maja Marijana

Riješila

Maja Marijana: Hoću Mladenu da oduzmem ćerku!

Pjevačica koju je pretukao bivši suprug pokrenula je postupak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu kako bi njoj pripala mlađa nasljednica

Pjevačica Maja Marijana (42) pokrenula je postupak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za starateljstvo nad mlađom ćerkom Milicom (13), koju je dobila u vanbračnoj zajednici s Mladenom Šmakićem (41).
Folkerka koja je bila žrtva porodičnog nasilja oprostila je bivšem mužu batine, kao i to što je pretukao njenog prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića, ali je ostala čvrsta u namjeri da se Mladenu više nikad ne vrati. Ona samo želi da zajedničkoj nasljednici postane zakonski staratelj i da se na sudu odredi tačan iznos alimentacije, koji će Šmakić biti u obavezi da plaća.
- Maji su ćerke najvažnije u životu. Zbog toga je odlučila da pravdu potraži na sudu i da mlađoj ćerki Milici bude jedini staratelj. Iako je i ranije bila žrtva porodičnog nasilja, bivšem mužu je sve oprostila zbog zajedničkog djeteta. Mladen redovno odlazi kod nje da viđa ćerku. Ostalo je samo da se na sudu dogovore o visini alimentacije, koju će on biti u obavezi da plaća - kaže dobro obaviješteni izvor,  a prenosi Alo portal.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.