Seka Aleksić: Pjevači lažu koliko zarađuju za Novu godinu!
Seka Aleksić

Pjevačica otkrila tajnu

Seka Aleksić: Pjevači lažu koliko zarađuju za Novu godinu!

Pjevačica Seka Aleksić gostujući u jednoj emisiji osvrnula se na svoj novogodišnji nastup i otkrila kako njene kolege često izmišljaju cijene svojih nastupa.

Seka je priznala da ona u najluđoj noći neće zaraditi 50.000 eura kao što je pisalo u medijima.

“Moj honorar za Novu Godinu ne iznosi 40 ili 50 hiljada eura, nego daleko manje. Kolege koje tvrde da će toliko zaraditi lažu. Živimo u teškom vremenu i nemoguće je uzeti toliki novac za jedan nastup", izjavila je Seka u emisiji "Bulevar" i dodala:

“Kada vidim brojke koje se pominju samo se nasmijem. Pa mnogi pjevači uzimaju kredit kako bi snimili album."

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.