Princ Vilijam pred svima iskritikovao izgled Kejt Midlton
Princ Vilijam i Kejt Midlton

Nije oduševljen frizurom svoje drage

Princ Vilijam pred svima iskritikovao izgled Kejt Midlton

Princ Vilijam je u jednoj zvaničnoj posjeti u londonskom centru za beskućnike na iznenađenje mnogih iskritikovao svoju suprugu, Kejt Midlton.

Izgleda da princ Vilijam nije oduševljen frizurom svoje drage, pa je u skorašnjoj posjeti londonskom centru za beskućnike odlučio da se našali na račun kose lijepe Kejt. 

On je u razgovoru sa jednom djevojkom koja se školuje za frizera rekao kako bi ona mogla da proba da napravi frizuru Kejt jer je njena kosa "prava noćna mora“. 

Iako je ovo očigledno bila šala, moramo da primijetimo da je vojvotkinji od Kembridža frizura uvijek besprijekorno sređena budući da njena lična frizerka ide uvijek s kraljevskim parom gdje god da krenu, piše Super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.