Miki Mećava: Slađa mi je govorila da se plaši za život i da misli da će je neko ubiti!
Miki Mećava

Predosjetila smrt

Miki Mećava: Slađa mi je govorila da se plaši za život i da misli da će je neko ubiti!

Pjevač je neposredno pred tragediju koja je pjevačicu zadesila proveo sa njom noć u hotelu i tada mu se povjerila da ima osjećaj da će joj se desiti tragedija
Bosanska pjevačica Slađana Guduraš, čije je beživotno tijelo pronađeno u utorak u slupanom „Golfu“ u kanalu pored puta, strahovala je za svoj život, tvrdi folk pjevač Miki Mećava.
Bivši farmer je sa njom prije dvije nedjelje prespavao u jednom hotelu u Sarajevu, a ona mu se tad povjerila da ima osjećaj da će joj se desiti tragedija.
- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osjećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbjeđenje.
 

Slađana Guduraš

Slađana Guduraš | Foto: Fejsbuk


Kao da je prizvala smrt. Nije željela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude – kazao je Mećava za “Kurir”.
Mećava sumnja da je pjevačicu neko možda jurio automobilom zbog čega je ona tragično završila.
- Nečega se pribojavala, ali ne znam čega. Često je pominjala da se plaši bivšeg dečka Dragana, ali ja je nisam shvatao ozbiljno. Iskreno, mislio sam da pravi farsu kako bi skrenula pažnju na sebe, ali sad shvatam da nije tako. Baš sam pod utiskom jer mi je početkom mjeseca pričala kako se nečega plaši, a sad je stvarno tragično završila. Da li ju je neko jurio kolima pa je sletjela s puta ili je nešto drugo u pitanju, policija će sigurno otkriti – začuđeno je rekao Miki, a prenosi portal Alo.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.