Ona je najseksipilnija žena u 2014. godini

Po izboru magazina "People"

Ona je najseksipilnija žena u 2014. godini

Magazin "People" proglasio je supermodel Kejt Apton najseksi ženom na svijetu za 2014. godinu u četvrtak uveče na dodjeli nagrada ovog časopisa.

Časopis "People" obično podigne prašinu svojim izborom za "najmuškarca godine", međutim, redakcija je odlučila da ovog puta u selekciju uvrsti i žene.

Kejt je najpoznatija po svojim fotografijama u časopisu "Sports Illustrated" - bila je u izdanju sa kupaćim kostimima 2012. godine, a od tada njena popularnost raste, pa je stigla i do filmskog platna.

kejtapton

"Za mene biti seksi znači imati samopouzdanja i biti srećan, i uvijek se trudim da budem baš takva", rekla je Kejt kada joj je dodijeljena nagrada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.