Akaš iz “Obačene” odlijepio za Srpkinjom! (FOTO)
Silvija i Mrunal

Pokušava da je zavede

Akaš iz “Obačene” odlijepio za Srpkinjom! (FOTO)

Najplaćenija bolivudska zvijezda Mrunal Jain (29) pokušava da zavede manekenku Silviju Madić (24).

Mrunal, poznatiji kao Akaš iz hit serije „Odbačena“, odlijepio je za Srpkinjom koja je zbog posla boravila u Mumbaju.  

Upoznali su se u noćnom klubu, nakon čega je glumac učinio sve da dođe do nje.

Iako se manekenka vratila u Srbiju, našao je način da je iznenadi.

Preko njenih poslodavaca u Mumbaju uspio je da dobije njenu fotografiju koju je postavio na zid sobe u kojoj najčešće snima seriju „Odbačena“, koja se emituje na Prvoj TV. 

silvija

“Nisam mogla da vjerujem kada sam ugledala sebe u „Odbačenoj“, pa sam i na Jutjubu tražila snimak kako bih bila sigurna da sam dobro vidjela. Moja agencija iz Srbije je kontaktirala s mojim poslodavcima u Indiji, koji su potvrdili da je slika dospjela u „Odbačenu“ zahvaljujući Mrunalu. Hvala mu na tome, ali to mu neće pomoći. U Indiju nisam išla da tražim muža, već da radim”, kaže  za „Blic“ Silvija, koja je u dugogodišnjoj vezi.

(prva.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.