Nikolina Pišek: Ćerka se nasmijala kada smo je nazvali Una!
Nikolina Pišek

Otkrila kako je dala ime nasljednici

Nikolina Pišek: Ćerka se nasmijala kada smo je nazvali Una!

Voditeljka B92 Nikolina Pišek (38), koja se porodila prije tri nedjelje, konačno je odlučila da će se njena ćerka zvati Una.

Ona i njen suprug, beogradski biznismen Vidoje Ristović odabrali su kratko ime, a kako za Kurir kaže, tu odluku je podržala i njihova nasljednica, koja se nasmijala kada su pred njom izgovarali prijedloge.
- Suprug i ja smo željeli da ime naše djevojčice bude kratko, a opet upečatljivo. Izgovarali smo joj razna imena, a ona se nasmijala i najljepše odreagovala kada sam je nazvala Una. To mi je bio dovoljan znak da se i njoj dopada ime - kaže Nikolina, koja ne skriva oduševljenje što je poslije 17 godina ponovo postala majka.
- Prelijep je osjećaj po drugi put proći kroz sve te slatke muke. Beba je čarobna, a mi uživamo u svakom trenutku provedenom sa njom. Sada smo prava i velika porodica. Obaveze oko Une mi nimalo nisu teško pale. Naprotiv. 

U svemu mi pomaže suprug, kao i naše dvije ćerke - rekla je Nikolina.

Inače, atraktivna voditeljka „Bulevara“ je već vratila vitku liniju, a budući da se porodila u Zagrebu, uskoro je očekuje povratak u Beograd, gdje će sa suprugom i ostatkom porodice nastaviti da brine o svojoj ćerki, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.