Adil traži starateljstvo nad sinom Adrijanom!
Adil Maksutović

Sukob sa bivšom

Adil traži starateljstvo nad sinom Adrijanom!

Adil Maksutović i njegova bivša izabranica Ana Ramadanovski ponovo su se sukobili jer pjevač želi zajedničko starateljstvo nad njihovim jednogodišnjim sinom Adrijanom.

Nesuđeni zet Džeja Ramadanovskog smatra da ne provodi dovoljno vremena sa svojim nasljednikom, a za to, prema riječima izvora, krivi Anu, koja mu navodno dozvoljava da dijete viđa samo kad njoj to odgovara.

- Adil je odlučio da se ponovo obrati Centru za socijalni rad jer mu bivša partnerka ne dozvoljava da dijete viđa kad mu to odgovara. Bez obzira na to što nisu vjenčani, on plaća alimentaciju, ali Ana smatra da ono što daje nije dovoljno za djetetove mjesečne potrebe. Njih dvoje su se nedavno ponovo sukobili i tada je pjevač svojoj bivšoj izabranici rekao da je Adrijano porastao i da samim tim treba više vremena da provodi sa ocem - kaže izvor Kurira i dodaje:
- Ana je uzorna majka, maksimalno je posvećena sinu, i Adil na to nema zamjerke. Međutim, on želi zajedničko starateljstvo, da podjednako brinu o svim sinovljevim potrebama, jer ona nema stalan posao i prihode. Pjevač hoće da svaki slobodni trenutak, kada ne nastupa po zemlji i inostranstvu, provodi s nasljednikom.
Ovim povodom redakcija portala Kurir je pozvala Anu Ramadanovski, koja je pažljivo saslušala pitanje, ali nije bila voljna da govori o ponovnim nesuglasicama sa Adilom.
- Molim vas da me razumijete, o tome ne želim da govorim. Ja nisam javna ličnost da se o meni priča i piše. Hvala na pozivu - poručila je Džejova nasljednica. S druge strane, do Adilovog komentara nisu uspjeli da dođu jer pjevač nije odgovarao na pozive i poruke.
Da podsjetimo, Džejova ćerka je u decembru prošle godine prijavila policiji da ju je Adil poslije svađe pretukao, i od tada ne žive zajedno.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.