Prva zajednička fotografija Ane Ivanović i Švajnštajgera (FOTO)
Foto: Instagram/joeyhou

Golupčići otputovali za Australiju

Prva zajednička fotografija Ane Ivanović i Švajnštajgera (FOTO)

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger zajedno su otputovali na romantičan odmor u Australiju, ali u avionu nisu ostali nezapaženi.

Naime, par je odlučio da predahne od poslovnih obaveza pa su se uputili u Australiju. Ipak, jedan od putnika u avionu ih je prepoznao i poželio da se slika. Fotografijom koju je postavio na Instagram je otkrio ’tajne’ planove srpsko-njemačkog para, piše Super žena.

Doduše, čini se kao da Ana i Bastijan ni ne žele da se kriju, pa su tako s osmjehom pozirali sa ovim momkom. 

Inače, Bastijan je nedavno prvi put posjetio Beograd, gdje su proslavili Anin rođendan, ali su se vješto trudili da izbjegnu paparace.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.