Neda Ukraden: Sram vas bilo, izigrali ste me!
Foto: Telegraf

Pjevačica bijesna kao ris

Neda Ukraden: Sram vas bilo, izigrali ste me!

Pjevačica Neda Ukraden navodno je bila revoltirana ispadom voditeljskog para emisije “Tvoje lice zvuči poznato“, kada su je greškom prozvali da izađe na binu kao finalista ovog šoua, piše “Alo!”

Kada su joj saopštili da se ipak nije plasirala dalje, u bekstejdžu je nastao haos.

- Neda je bila bijesna kao ris! Izletjela je iz studija kao furija. Iako su kolege pokušale da je zaustave i objasne joj da snimanje još nije gotovo, Nedi nije padalo na pamet da se vrati na scenu. Baš je bila razočarana. Čak su joj iz organizacije rekli da program traje najduže još dva do tri minuta, na šta je ona jednom od njih odbrusila da je, što se tiče nje, šou završen. Čak je prokometarisala da je ružno da je tako ponižavaju na sceni, prvo je pozovu kao finalistu, a onda joj kažu da za nju nema mjesta u finalu. Glasno je povikala: “Sram vas bilo, jednu Nedu ste našli da izigrate” – rekao je izvor sa lica mjesta, i nastavio:

Foto: TV Prva

Foto: TV Prva

- Nije joj bilo ni svejedno kada je vidjela koliki je broj glasova gledalaca dobila. Tu ništa pretjerano nije komentarisala, ali se i po njenom izrazu lica i stavu vidjelo da joj nije baš po volji i da bi svašta imala da kaže, ali je samo bila nekako neprijatna. Neda nije željela da se dogovara sa organizatorima oko finalne večeri, kada bi trebalo da se pojavi u revijalnom dijelu i izvede jednu imitaciju. Vjerovatno će do kraja uspjeti da je namole da učestvuje i da se sjeti ugovora u kojem jasno stoje neke stavke koje moraju da se ispoštuju, kako ne bi morala plaća penale – naveo je.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.