Emina Jahović hoće da se bavi društvenim problemima!
Emina Jahović

Dosadila joj golotinja

Emina Jahović hoće da se bavi društvenim problemima!

Emini Jahović više nije interesantno da snima vrcave spotove, već hoće da se bavi društvenim problemima

Pjevačici je, kako sama kaže, dosta golotinje i banalnosti. Ona tvrdi da joj je dosadilo da se valja oskudno obučena po svjetskim plažama.
Pjevačica je nedavno uradila spot za pjesmu "Ne plašim se" kojim je željela da podigne svijest o nasilju nad ženama jer, po njenim riječima, mnogi zatvaraju oči pred tim problemom, piše Pulsonline.
Emina je ovim spotom imala namjeru da podstakne i svoje kolege na snimanje ovakvog videa, jer se u posljednje vrijeme previše promoviše alkohol, provod...
Na pitanje kako Srbija treba da se bori sa ovim problemom, pjevačica je prokomentarisala da bi trebalo da se izgradi što više sigurnih kuća i da bi država trebalo da se pobrine za to, kao i poznate ličnosti i biznismeni.
Što se tiče poslovnih obaveza, Emina će novogodišnju noć provesti ispred Narodne skupštine u Beogradu, pa tako neće moći da uživa sa porodicom, iako je doček oduvijek bio rezervisan za intimno veče u krugu najbližih.
Na pitanje šta je Emina poželjela za Novu 2015.godinu, rekla je da joj je najveća želja da napuni Arenu. Njen tim već ima neke planove vezane za koncert u najvećoj dvorani u Srbiji.

(alo)
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.