Milica Pavlović: Muškarci mi ne prilaze, zaboravila sam da flertujem!
Milica Pavlović

Muškarci se plaše da joj priđu

Milica Pavlović: Muškarci mi ne prilaze, zaboravila sam da flertujem!

Seksi sinjorita Milica Pavlović i dalje nema sreće u ljubavi! Iako puni klubove širom Balkana, izgleda da se upravo zbog toga muškarci plaše da joj priđu.

- Prošlo je dosta vremena od kako sam poslednji put imala dečka, pa mi se sve čini da sam zaboravila da flertujem. Prestala sam čak i da gledam muškarce. Kada izađem u klub, drugarice mi pokazuju koga da gledam, a ja nikog ne primećujem. Niti mi prilaze da se upoznaju, niti da popričaju. Očigledno osećaju strah, jer sam poznata ličnost - kaže pjevačica.

- Kada se bude našao neko ko će da skupi hrabrost i da mi se obrati sa "Milice, ti mi se sviđaš, kada ćemo da izađemo na piće, večeru ili da sjednemo i pričamo na klupici", ja ću izaći sa njim – dodaje Pavlovićeva.

( Izvor: Alo )

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.