Više od pola srpskog džet seta to radi!
Danilo Ikodinović

Ikodinović o prostituciji

Više od pola srpskog džet seta to radi!

Danilo Ikodinović, vaterpolo legenda i bivši suprug pjevačice Nataše Bekvalac, uopšte nije iznenađen hapšenjem starlete Milice Živanović (23), poznatije kao Mimi Oro, zbog elitne prostitucije.

"Jaaaooo, kao nijesmo znali da se... za lovu. Više od pola našeg "jet seta" to radi.. Njihova stvar, naravno, ali nemoj da se pravimo ludi", napisao je Danilo na svom Tviter nalogu.

Starleta Mimi Oro, uhapšena je zbog prostitucije, a s njom je uhapšeno još sedam djevojaka, koje se takođe sumnjiče za prostitucije, kao i mladić za koga se sumnja da je makro.

Živanovićevoj je rješenjem sudije za prekršaje odmah određen pritvor od osam dana i ona je prebačena u KPZ u Padinskoj Skeli. Ista kazna izrečena je i ostalim djevojkama, prenose srpski mediji.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.