TanjaSavić: Zadesila me je velika finansijska kriza!
Printskrin: Youtube/Tanja Savic

Pjevačica u problemu

TanjaSavić: Zadesila me je velika finansijska kriza!

Pjevačica Tanja Savić proteklih nedjelja zauzima brojne naslovne strane što zbog pojedinih svojih gafova u medijima, što zbog afera koje su ponovo pokrenute, ali i zbog učešća u takmičenju “Tvoje lice zvuči poznato“.

Tanja je otkrila da je zbog brojnih obaveza žrtvovala svoje zdravlje, ali i svoje finansije.

- Samo ove nedjelje zbog obaveza u TLZP-u morala sam da otkažem pet nastupa. To je veoma mnogo jer ja od toga ipak živim. Velika finansijska šteta me je zadesila, kao i pojedine moje kolege iz takmičenja, naročito što nam je svima najunosniji posao sada pred Novu godinu. Međutim, ušla sam u sve to i nema nazad sada kada se sve privodi kraju. Prihvatila sam učešće, ali nadam se da ću to uspjeti da nadoknadim kada sve prođe – rekla je Tanja za “Puls”, a prenosi Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.