Nataša Bekvalac se udala u tajnosti?
Nataša i Ljuba

Stala na ludi kamen po drugi put

Nataša Bekvalac se udala u tajnosti?

Kako javljaju srpski mediji, pjevačica Nataša Bekvalac stala je na ludi kamen po drugi put životu, ali ovoga puta u tajnosti!

Pjevačica je na svoj Instagram nalog prekjuče okačila fotografiju pored koje je napisala da će, kada se bude opet udala, objaviti fotografiju sa njenim čovjekom na društvenim mrežama.

Takva fotografija osvanula je nekoliko sati kasnije, doduše, na profilu njenog dečka Ljube Jovanovića, a ovo je mnoge natjeralo da se zapitaju – da li se Nata vjenčala u tajnosti?

S obzirom da pjevačica nikada ne demantuje novinske natpise, tako je i ovog puta, te ostaje da se vidi da li je stvarno ponovo udata ili je to samo jedna od njenih mnogobrojnih šala.

 

(tracara.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.