Seka odgovorila Irfanu Mensuru: Evo, prepuštam Vama ulogu!
Seka Aleksić

Iskrena

Seka odgovorila Irfanu Mensuru: Evo, prepuštam Vama ulogu!

Poznati glumac Irfan Mensur u izjavi za jedan domaći tabloid isprozivao folk zvijezdu Seku Aleksić,a sve zbog ponude reditelja Bože Nikolića da odigra glavnu rolu u njegovom novom filmu „Milioner u tijelu siromaha“ koji bi se snimao početkom naredne godine

Glumac je istakao da pjevačicama nije mjesto na filmu i zapitao se čime se Aleksićeva zapravo bavi, da nije možda frizerka.

Zbog ovih riječi Seka Aleksić mu se obratila putem svog Facebook naloga.
- S ljubavlju za gospodina Irfana Mesura:

Vidim da Vas je "zaboljela" uloga koju sam dobila... Planirala sam ako je prihvatim, da veći dio novca od mog honorara poklonim djeci bez roditelja i bolesnoj djeci iz humanitarne organizacije Novi Beograd "Jednaka šansa za sve" ... Evo sa zadovoljstvom je prepuštam Vama, pa poklonite Vi svoj honorar onima kojima je to neophodno! Učinite lijepu stvar, osjećaćete se bolje, nestaće gnjev koji trenutno imate, vjerujte mi! Želim Vam sve najljepše! - napisala je pjevačica, a prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.