Merjem Uzerli u vezi sa kolegom iz serije Sulajman Veličanstveni
Merjem Uzerli

Razotkriveni

Merjem Uzerli u vezi sa kolegom iz serije Sulajman Veličanstveni

Merjem Uzerli ponovo je srećno zaljubljena. Lijepa glumica koju je proslavila uloga sultanije Hurem iz serije “Sulejman Veličanstveni“ nekoliko mjeseci je u vezi sa Ozenom Guvenom, kolegom koji se u ovoj istorijskoj sagi pojavljuje u ulozi Rustem-paše.

Njih dvoje su romansu uspijevali vešto da sakriju, ali su razotkriveni kada su otišli na večeru kod zajedničkog prijatelja. Par je iz kuće izašao zagrljen, uvjeren da ih niko ne vidi. Ipak, paparaci su ih snimili, a par se nije previše trudio da sakrije bliskost.

Glumica je inače bila je u vezi s preduzetnikom Kanom Atesom, sa kojim je prošla turbulentan raskid nakon kog je saznala da je trudna.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.