Bane: Ne zanima me šta Marija Mihajlović misli!
Bane Mojićević kao Michael Jackson

O pobjedi u TLZP

Bane: Ne zanima me šta Marija Mihajlović misli!

Pobjednik druge sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Bane Mojićević, progovorio je o tome što je Marija Mihajlović u finalnoj večeri poslala otvoreno pismo kojim je objasnila zbog čega nije bila na mjestu žirija u finalnoj emisiji.

Bane je objasnio da još uvijek ne može da definiše osjećanja zbog pobjede, ali je istakao da ga ne zanimaju glasine koje kruže.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje - rekao je Bane. - Mene glasine ne dotiču. Takođe, ne komentarišem šta je i kako je neko nešto uradio. Mene to ne zanima . Ja sam siguran samo u svoja osjećanja i uvijek slušam šta mi srce kaže.

Podsjećamo, Marija je više puta u medijima istakla da "Grand produkcija" favorizuje Baneta i da je zbog toga on u prednosti u odnosu na ostale takmičare. Direktor Saša Popović je oštro demnatova te tvrdnje, tražeći od Prve televizije i produkcije Emotion da Mariju uklone sa mjesta žirija. Iako je ona i posle toga uredno obavljala svoju funkciju u nedjelju uveče se nije pojavila u finalu. Razloge njenog odlaska iz šoua "Tvoje lice zvuči poznato" možete pročitati OVDJE.

 

(Večernje novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.