Ana Nikolić: Bila je ovo godina mog konačnog sazrevanja  i odrastanja
Ana Nikolić

Pjevačica priznala

Ana Nikolić: Bila je ovo godina mog konačnog sazrevanja i odrastanja

Kada se u kočijama i u pratnji Djeda Mraza pojavila ispred poznatog beogradskog hotela, Ana Nikolić napravila je pravu pometnju.

 Nema ko se nije okrenuo za njom dok je u bijeloj košulji (koja joj je na trenutak otkrila grudi) ponosno ulazila u salu u kojoj se održavala konferencija za novinare. Za magazin „Puls” Ana je pričala o putovanju u London, novogodišnjim željama i emocijama.

– Ova godina mi je bila vrlo uspješna. Mnogo sam radila i iza mene je uspješna turneja. Bila je ovo i godina velikih promjena u mom privatnom životu i ozbiljnih odluka. Rekla bih da je ovo godina mog konačnog sazrijevanja i odrastanja. Najradosniji trenuci u 2014. bili su oni kada je moja publika na nastupima uglas pjevala moje pjesme. Zbog takvih stvari ja i radim ovaj posao – rekla je Ana na početku razgovora.


Zanimalo nas je i da li za predstojeću godinu ima neku želju.

– Sad kada sam dolazila, Djeda Mrazu sam u kočiji ispričala šta bih željela. Ja sam vrlo skromna i sve što sam željela to mi se i desilo. Vjerujem u Djeda Mraza. Polazim uvijek od pozitivnog i s vjerom u ljude i u život, a to je u ovim kriznim i strašnim vremenima jedini način da se preživi. Ko vjeruje u Djeda Mraza, vjeruje u čuda.


Koncert u Areni velika joj je želja, ali nije sigurna kada će se to dogoditi.


Novodišnje praznike provešće u Londonu, gdje će joj domaćica biti modna kreatorka Marijana Mateus.

– London obožavam, za mene je to jedan od najljepših gradova na svijetu, pruža nevjerovatne mogućnosti, a ja ću imati divnog vodiča, Marijanu Mateus. Ona se tamo veoma lijepo snašla, poznaje London dobro i nas dvije već imamo razrađene planove. Biće nam vrlo zanimljivo, izlazićemo i u noćni provod, tamo ima dosta svjetskih partija, tako da se mnogo radujem.

(  Izvor: Alo )

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.