Alek Boldvin u 57. godini čeka treće dijete
Foto: Instagram / hilariabaldwin

Ispunila im se želja

Alek Boldvin u 57. godini čeka treće dijete

Instruktorka joge Hilarija Boldvin (30), koja je od 2012. godine u braku s Alekom Boldvinom (56), ponovo je trudna. Hilariji i holivudskom glumcu to će biti drugo dijete. Par već ima jednogodišnju ćerku Karmen. U novembru prošle godine Alek je u jednom intervjuu rekao da planiraju da imaju još jedno dijete.

"To bi moglo da bude zanimljivo", rekao je tada, a slavnom paru se želja ostvarila.

alekihilarija

Da u njihovu tročlanu porodicu stiže prinova, Hilarija je objavila 1. januara na svom Instagram profilu.

"2015. će da bude veoma uzbudljiva jer očekujemo prinovu u našoj porodici", napisala je Hilarija pored fotografije na kojoj joj ćerkica mazi stomak,a prenosi portal Stil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.