Monika Beluči o raskidu sa Kaselom
Monika Beluči i Vensan Kasel

Nije preboljela raskid

Monika Beluči o raskidu sa Kaselom

Italijanska glumica Monika Beluči još uvijek nije preboljela raskid sa Kaselom.

U razgovoru za francuski nedjeljnik Paris Match, nova Džejms Bond djevojka izjavila je da se još uvijek osjeća "kao da ju je pregazio brzi voz".

Nije lako reći zbogom nakon 18 godina zajedničkog života, priznaje Beluči, dodavši da je odluka da napusti Kasela bila "bolna, ali neophodna".

"Treba nekada imati hrabrosti da iskoračiš, da sve promijeniš. To podrazumijeva duboko preispitivanje sebe", navela je ona.

Između dvoje bivših supružnika ne postoji mržnja: "Ljubav, posebno kada su tu i djeca, je uvijek prisutna, ali u novom obliku".

"Ostali smo prijatelji i to ćemo uvijek biti", rekla je Beluči, ističući da nema namjeru da krivicu zbog raskida svaljuje na Kasela.

"Ne treba sistematski optuživati onog drugog zbog sopstvenih demona", objasnila je glumica.

"Veza se ne gradi, već postoji ili nestaje", zaključila je Monika.

(Novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.