Pjevačica fotografijom ostavila fanove bez daha (FOTO)
Rita Ora

Rita Ora

Pjevačica fotografijom ostavila fanove bez daha (FOTO)

Britanska pjevačica Rita Ora iznenadila je fanove kada je na profilu na Instagramu objavila golišavu fotografiju.

Rita je objavila fotografiju koja je mnoge fanove ostavila bez daha. Naime, na fotografiji je grudi pokrila rukom tako da u prvom planu bude njena velika tetovaža na desnom boku.

rita

Pjevačica je inače nastupala u jednom američkom novogodišnjem šou-programu, u kome je uživala u druženju sa Keti Peri. Ona ne krije da joj je udijelila poneki kompliment. 

"Ako mislim da je neko atratkivan, to ću mu reći, bez obzira na to da li je muško ili žensko. Poznate ličnosti odmah optužuju za flert ako su prijateljski nastrojene ili se smiju u društvu. Imam 24 godine, zabavljam se i uživam u tome“, rekla je Rita.

Pjevačica praznike provodi na francuskom ostrvu St. Bart kod porodice svog dečka Rikija Hilfigera, piše Super žena.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.