Džej Zi umalo nastradao na Tajlandu!
Bijonse i Džej Zi

Za dlaku

Džej Zi umalo nastradao na Tajlandu!

Popularni muzički par Bijonse i Džej Zi, odmaraju se na ostrvu Puket na Tajlandu, gdje je reper za dlaku izbjegao nesreću u moru.

Naime, dok se Bijonse sunčala i odmarala na plaži, dotle je Džej Zi uživao u plivanju.

Bezbrižan dan na plaži za ovaj bračni par, zamalo se završio kobno po repera kada su počeli da se, dok je plivao, podižu ogromni talasi.

Kako prenose strani portali, pjevačica je prestravljeno dotrčala do obale pokušavajući da, kroz suze, dozove supruga. Kako nije uspjela u svom naumu, Bijonse je odustala da ga sama spasi pa je u pomoć pozvala spasioce.

Na sreću, kako Džej Zi nije bio daleko od obale uspio je sam da dopliva do kopna.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.